skip to Main Content
Vertrouwde service Nieuwste technieken Meer dan 40 jaar ervaring

Wij beschikken als autobedrijf over moderne apparatuur en actuele kennis, zodat wij u altijd verder kunnen helpen. Het maakt niet uit welk merk of type auto u rijdt. Onze monteurs zijn universeel opgeleid.

Controle, onderhoud en reparatie voor uw eigen veiligheid

Om veilig te blijven rijden, heeft iedere auto regelmatig controle en onderhoud nodig. De kans op autopech wordt zo immers verkleind. Door controle en onderhoud van uw auto kunnen defecten vaak in een vroeg stadium worden herkend en verholpen. Zo voorkomt u onnodige, grote en dure reparaties en rijdt u onder veiligere rijomstandigheden.

Onze zomer- en wintercontroles

Vertrekt u met uw auto naar een zonnige vakantiebestemming of gaat u op wintersport? Zorg ervoor dat u goed voorbereid op reis gaat. Ook al kunt u autopech nooit helemaal voorkomen, het helpt wel als uw auto in topconditie is. Wij controleren uw auto graag voor u op de cruciale punten.

U behoudt uw fabrieksgarantie

Wij zijn een universeel autobedrijf en zijn niet merk gebonden. Daarom krijgt u altijd objectief advies van ons, waarbij het niet uitmaakt welke auto u rijdt. Daarnaast maken wij gebruik van originele kwaliteitsonderdelen. Op die manier blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom ook met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen.

Moderne technieken

Onze monteurs volgen regelmatig de beste technische opleidingen om uw auto in optimale conditie te houden. Niet de kennis van één enkel automerk wordt getraind, maar de kennis van de systemen, zoals ze in alle auto’s voorkomen. Denk daarbij aan opleidingen in Airco-, Diesel, Benzine, LPG en Hybridetechniek. Op deze manier worden onze monteurs niet ‘eenkennig’ en zijn ze altijd geschoold in de meest moderne technieken.

Back To Top